Gestart in de verenigde staten nu Internationaal verkrijgbaar.

 

Scorpion is een familiebedrijf dat al sinds 1996 service- en accessoireklanten levert aan de automobielindustrie. Onze filosofie is altijd geweest om een ​​beter product te bieden met een uitzonderlijke klantenservice. We willen dat u onze raamkleurende filmproducten uitprobeert en zelf kunt zien waarom installateurs overstappen op Scorpion. Scorpion biedt venster tint voor een verscheidenheid aan toepassingen en industrieën, waaronder automotive, architectuur, veiligheid / beveiliging, anti-graffiti en verfbeschermingsfolie.

Scorpion Window Film is vervaardigd van de hoogste kwaliteit polyesters die voldoen aan de eisen van onze klanten over de hele wereld. Hoewel er folie-verven zijn gemaakt om schadelijke UV-stralen te blokkeren, zonnewarmte te verminderen, verblinding te beperken en u veilig te houden – onze venstertinten zijn ook zo gemaakt dat ze er geweldig uitzien. Of u nu op zoek bent om uw voertuig getint te krijgen of een betere glasfolie wilt voor een betere prijs, kijk dan niet verder.

Scorpion heeft jou gedekt. We weten dat glasfoliemakers serieus zijn om hun klanten de best mogelijke raamfolieproducten te bieden. Om dat te doen hebben ze een geweldige klantenservice en een ondersteuningsteam nodig om hen te ondersteunen. Onze verkoopmedewerkers en technici zijn zeer goed geïnformeerd en zullen hard werken om uw window tint-bedrijf te verdienen en te behouden.

Scorpion Nederland

Scorpion is een product van hoge kwaliteit dat voorheen alleen in de verenigde staten verkrijgbaar was. Sinds juni 2017 hebben wij een distributie centrum in Nederland geplaatst. Hierdoor kunnen bedrijven en particulieren mee genieten van een van de beste window tint folie’s. De distributie centrum van Nederland staat gevestigd in de provincie Groningen. Daar zorgt de klanten service ervoor dat u zo snel mogelijk de juiste informatie en folie in huis heb.

dsc04219cccc
4d3d2ce8

Sinds juni 2017 ook verkrijgbaar in Nederland!

Meer weten over ons?

Contact opnemen

Wij zijn nu niet aanwezig op onze website. Stuur ons een berichtje en wij reageren zo snel als mogelijk.